01.10.2016

Äänestä Enontekiön kauneinta paikkaa – Eniten ääniä saaneet kauneimmat paikat pääsevät ensi vuonna julkaistavaan Enontekiö-kirjaan.

Ehdotuksia Enontekiön kauneimmasta paikasta saatiin peräti 52. Lämmin Kiitos kaikille ehdottajille!
Kauneinta paikkaa voi äänestää 1.-28.10.2016 klo 20 asti. Äänensä voi antaa kunnanvirastolla ja kirjastolla oleviin laatikoihin, sähköpostitse enontekiokirja@enontekio.fi tai kunnan kotisivulla olevalla sähköisellä lomakkeella, joka löytyy täältä. Toivomme, että laitat yhteystietosi äänestyslappuun, sähköiselle lomakkeelle  ja sähköpostiin. Eniten ääniä saaneet julkistetaan Täyen kuun taithessa –tapahtumassa 28.10. klo 21. Äänestäneiden kesken arvotaan enontekiöläisiä luonnontuotteita.

Lue lisää

Enontekiön kuntaTervetuloa Enontekiölle - Suomen Käsivarteen

Enontekiö on luonnonkaunis matkailukunta Käsivarressa Norjan ja Ruotsin rajalla. Se on pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi suurin kunta. Kunnan alueella sijaitsee yli 60 % Suomen kaikista tuntureista ja kaikki yli 1000-metriset huiput. Tunnetuimmat niistä ovat Saana ja Halti Kilpisjärvellä. Enontekiö on tunnettu laajoista omaleimaisista erämaa-alueista ja se onkin luontomatkailijoiden suosima käyntikohde.

Perustamisvuosi      1877
Pinta-ala 8464  km²
Väestö 1877

 

 

 

Virtu-palvelupiste

Sivukartta: