12.01.2017

Enontekiön Juhlavuoden tapahtumakalenteri on ilmestynyt - Kalenterissa kolmattasataa tapahtumaa

Kalenteria on jaettu Enontekiön Sanomien liitteenä jokaiseen talouteen ja se löytyy täältä.

Enontekiöllä juhlitaan vuoden 2017 aikana 100-vuotiaan Suomen lisäksi 140-vuotiasta kuntaa, 270 täyttävää seurakuntaa ja 100-vuotiasta saamelaisten rajat ylittävää pohjoismaista yhteistyötä. Näitä ja muita tapahtumia on juhlavuodelle kertynyt kolmattasataa. Suuri osa tapahtumista on tuttuja, mutta mukaan mahtuu myös uusia kokeiluja. Juhlavuoden yhteisenä teemana on Met tehemä yhessä - Revontulten maassa. Lämpimät kiitokset kaikille enontekiöläisille ja Enontekiön ystäville, jotka osallistuvat tapahtumien tekemiseen.

- Juhlavuosi on selvästi innostanut enontekiöläisiä. Samalla tämä osoittaa Met tehemä yhessä –hengen voiman. Näin pienestä väkimäärästä löytyy uskomaton voima ja halu tehdä näin paljon yhteisiä tapahtumia. Yhteiseen kalenteriimme on kirjattu jo kolmatta sataa tapahtumaa. Ei voi muuta kuin ihmetellä ja kiittää nöyrästi kaikkia tapahtumien järjestäjiä, iloitsee kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen.

Lisätietoja Juhlavuoden koordinaattori Anne Keskitalo-Hohti, puh. 0407712603, anne.keskitalo-hohti@enontekio.fi

Lue lisää

Enontekiön kuntaTervetuloa Enontekiölle - Suomen Käsivarteen

Enontekiö on luonnonkaunis matkailukunta Käsivarressa Norjan ja Ruotsin rajalla. Se on pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi suurin kunta. Kunnan alueella sijaitsee yli 60 % Suomen kaikista tuntureista ja kaikki yli 1000-metriset huiput. Tunnetuimmat niistä ovat Saana ja Halti Kilpisjärvellä. Enontekiö on tunnettu laajoista omaleimaisista erämaa-alueista ja se onkin luontomatkailijoiden suosima käyntikohde.

Perustamisvuosi      1877
Pinta-ala 8464  km²
Väestö 1877

 

 

 

Virtu-palvelupiste

Sivukartta: