Talvi

ENONTEKIÖN KUNNAN PÄIVÄHOITOPAIKKOJEN HAKU HOITOKAUDELLE 1.8.2015- 31.7.2016 TAPAHTUU 1.-30.4.2015 VÄLISENÄ AIKANA.

Päivähoitopaikkaa koskeva hakemus on tehtävä viimeistään neljä kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan. Mikäli päivähoidon tarve kuitenkin johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta eikä tarpeen alkamisajankohta ole ennakoitavissa, on päivähoitopaikkaa haettava viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan.

Hakemuskaavakkeita saa päivähoitopaikoista ja varhaiskasvatusohjaajan toimistosta. Hakemuskaavakkeen voi myös tulostaa Enontekiön kunnan nettisivuilta kohdasta palvelut/päivähoito/lomakkeet. Myös jo päivähoidossa olevista lapsista täytetään hakemus. Hoitopaikkatoiveet otetaan huomioon saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusohjaaja vs. varhaiskasvatuksen johtaja Hanna Tissari
puh. 040 569 4114

EANODAGA GIELDDA BEAIVEDIKŠOBÁIKKIID OHCAN DIKŠUNBADJÁI 1.8.2015- 31.7.2016 DÁHPÁHUVVÁ 1.-30.4.2015 GASKASAŠ ÁIGGE.

Beaivedikšobáikái guoski ohcamuša galgá dahkat maŋimuštá njeallje mánotbaji ovdal go mánná dárbbaša dikšobáikki. Jos beaivedivššu dárbu goit boahtá barggu oažžuma, oahpuid dahje skuvlema geažil iige dárbbu álgináigi leat ovddalgihtii dieđus, galgá beaivedikšobáikki ohcat maŋimuštá guokte vahku ovdal go mánná dárbbaša dikšobáikki.

Ohcanskoviid oažžu beaivedikšobáikkiin ja árrabajásgeassinjođiheaddji doaimmahagas. Ohcanskovi sáhttá maid printet Eanodaga gieldda neahttasiidduin báikkis bálvalusat/beaivedikšu. Maiddái daid mánáin, geat leat juo beaivedivššus, devdojuvvo ohcamuš. Dikšobáikesávaldagat váldojuvvojit vuhtii boahtinortnegis.

Lassedieđuid addá sadjásaš árrabajásgeassinjođiheaddji Hanna Tissari
tel. 040 569 4114

Sivukartta: