05.09.2008

Tiedote Enontekiöllä vapaa-ajan asunnon omistaville

Enontekiöllä on reilut 700 vapaa-ajan asuntoa. Suurin osa lomamökkien käyttäjistä vierailee Enontekiöllä useamman kerran vuodessa ja käyttää lomallaan paikallisia palveluja. Meille on tärkeää kuulla ajatuksianne ja mielipiteitänne kunnastamme ja sen tarjoamista palveluista loma-asukkaan kannalta.

 

Kyselyn tarkoitus

Tämän kyselyn avulla haluamme kartoittaa Enontekiön vapaa-ajan asukkaiden kehittämistoiveita. Palautteenne on meille arvokasta ja auttaa parantamaan vuorovaikutteista tiedonkulkua kunnan ja loma-asukkaiden välillä. Tiedustelemme myös mökkiläisten mielenkiintoa osallistua Enontekiön mökkiläisneuvostotoimintaan.

 

Kyselyyn vastaaminen

Pyydämme teitä ystävällisesti täyttämään oheisen kyselylomakkeen. Vastauksenne ovat kyselyn onnistumisen kannalta meille erittäin tärkeitä. Kyselylomakkeen voitte palauttaa jo valmiiksi maksetussa palautuskuoressa. Vastauksenne käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Toivomme teidän vastaavan viimeistään keskiviikkoon 17.09.2008 mennessä.

 

Kaikkien määräaikaan mennessä vastanneiden kesken arvomme yhden edestakaisen lentomatkan kahdelle hengelle Enontekiön reittilentovuorojen aikaan ensi keväänä. Lisäksi arvomme kolme Enontekiö-aiheista tuotepalkintoa. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

 

Lisätietoja

Lisätietoja kyselyyn tai lomakkeen täyttämiseen liittyvissä asioissa antaa Tuija Hietanen, puh. 040-586 4428 tai  e-mail: tuija.hietanen@enontekio.fi

 

Kiitämme arvokkaasta tutkimusavustanne!

 

 

kysely.pdf

 

Takasin edelliselle sivulle

Sivukartta: