11.02.2011

Tervetuloa Enontekiön kunnan uusille www-sivuille!

Kunnan www-sivut on uudistettu ja avattu 11.2.2011. Sivuston rakennetta on muutettu palvelemaan paremmin sivujen käyttäjiä. Kotisivuilta puuttuu vielä tietoa eri palveluista ja sieltä löytyy vanhentunutta tietoa. Sivustoa täydennetään ja korjataan lähipäivien aikana, jotta ne palvelisivat paremmin käyttäjiä.

________________________________________________________________________________________________________

Ilmaislennot enontekiöläisille alkavat 19.2.2011

Viimevuotiseen tapaan Enontekiön kunta tarjoaa varaustilanteen salliessa ilmaisia lentomatkoja Enontekiö-Helsinki-Enontekiö –reitillä enontekiöläisille yksityishenkilöille. Edellytyksenä on, että henkilö on ollut kirjoilla Enontekiöllä viimeistään 31.12.2010 ja on edelleen.

Tämä järjestely on voimassa kevätkauden 2011 ja se koskee kaikkia enontekiöläisiä yksityishenkilöitä ja heidän yksityisluontoisia matkojaan. Näin kunta voi hyödyntää kuntalaisten hyväksi mahdolliset lentovuorojen tyhjät paikat, joista kunta maksaa tappiontakuuta lentoyhtiölle.

Lipunmyynti kullekin vuorolle avataan lentoviikkoa edeltävän viikon maanantaina (12 päivää ennen lentoa), ja varaukset tulee tehdä viimeistään kolme päivää ennen lentoa (keskiviikkona).  Lauantain 19.2. lennon osalta varauksen voi tehdä poikkeuksellisesti perjantaihin klo 11.00 mennessä. Ilmaislentojen varaukset numerosta 0400 129 941.

Takasin edelliselle sivulle

Sivukartta: