05.09.2016

Kaikki Juhlavuoden tapahtumat kalenteriin – ilmoita omasi

Juhlavuoden tapahtumakalenteri on päivityksen alla. Jokainen Juhlavuonna 2017 järjestetty pienikin tapahtuma näyttelyistä iltamiin ja hiihtoretkistä konsertteihin, pääsee mukaan Juhlavuoden tapahtumakalenteriin, joka valmistuu marraskuussa. Kalenterin ulkoasu on suunnittelussa ja se tulee jakeluun monin eri tavoin kaikkien kuntalaisten, väärtien ja kävijöiden saataville.

Suurimmat vakiintuneet tapahtumat kalenteriin on kerätty, mutta tarkka päivämäärä puuttuu monesta perinteisestäkin tapahtumasta. Uudet tapahtumat ovat tervetulleita! Ehdoton takaraja tapahtumatiedoille on 30.9. Jos haluat, että tapahtumanne on mukana kalenterissa, lähetä tiedot (nimi, aika, paikka, järjestäjä, lyhyt sisältö) osoitteella anne.keskitalo-hohti@enontekio.fi, tai soita 040 771 2603.

Keräämme valokuvia tapahtumista joko digikuvina tai perinteisinä paperikuvina, jotka skannauksen jälkeen palautamme.
Tarvitsemme hyviä tapahtumakuvia myös historiikkiin.

Met tehemä yhessä
Juhlavuoden toteuttamiseen kannustetaan mukaan paikalliset yhdistykset ja yritykset.
Lähtökohtana on tehdä Juhlavuosi jollain tavoin näkyväksi omassa tapahtumassa tai muussa toiminnassa.
Juhlan aiheethan ovat 100-vuotias Suomi, 140 vuotta täyttävä kunta, 270 vuotta täyttävä seurakunta ja 100 vuotta täyttävä saamelaisten rajat ylittävä yhteistyö. Juhlavuoden teemat ovat ”Revontulten maa - Enontekiö” sekä ”Met tehemä yhessä”.

Takasin edelliselle sivulle

Sivukartta: