04.01.2012

Enontekiön Sähkö Oy:n toimitusjohtajan paikka avoinna

Enontekiön Sähkö Oy on 1.1.2000 perustettu Enontekiön kunnan omistama sähkönjakeluyhtiö. Aiemmin vuodesta 1955 alkaen yhtiö on toiminut nimellä Enontekiön kunnan sähkölaitos. Jakeluverkkoa on noin 700 km, jonka kautta siirrämme sähköä noin 1800 asiakkaalle.

Energiapolar Oy:n osakkaana huolehdimme myös Energiapolar Oy:n asiakaspalvelusta alueellamme. Lisäksi olemme osakkaana Kittilän Alueverkko Oy:ssä, Tunturituuli Oy:ssä, Luoteis-Lapin Energia Oy:ssä ja Pohjois-Suomen Energiatieto Oy:ssä. Yhtiössämme työskentelee 6 sähkönjakelun ammattilaista ja liikevaihtomme viime vuonna oli noin 1 miljoonaa euroa.

Enontekiön kunnanvaltuusto on määrännyt Enontekiön Sähkö Oy:n varautumaan lähivuosina realisoituviin, yhtiön taloudellisiin voimavaroihin nähden mittaviin investointitarpeisiin, joista suurin on Kilpisjärven sähkölinjan vahvistaminen.

Pitkäaikaisen toimitusjohtajamme jäätyä eläkkeelle etsimme nyt

TOIMITUSJOHTAJAA/KÄYTÖNJOHTAJAA

Tehtäväsi on vastata sähköyhtiön tuloksellisesta toiminnasta sekä edelleen kehittää sähköyhtiötä muuttuvilla energiamarkkinoilla. Toimit lisäksi käytönjohtajana vastaten käytönjohtajan tehtävistä.

Sinulla tulee olla sähköpätevyys 1:n vaatima koulutus (vähintään sähköinsinööri) sekä sähköalan työkokemusta. Olet jo lisäksi mielellään hankkinut kannuksia vastuullisissa esimies-/johtotehtävissä. Sinulla on kyky organisoida päivittäistä sähköverkon toimintaa sekä johtaa yhtiötä liiketaloudellisesti varmistaen sen kannattavuus ja vakavaraisuus. Tehtävä edellyttää Sinulta lisäksi hyviä ihmissuhdetaitoja sekä kykyä vastuulliseen päätöksentekoon.

Enontekiön alueen toimivan ja kustannustehokkaan sähköhuollon varmistamiseksi vastaat toimitusjohtajana neuvotteluista sekä yhteistoiminnasta mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa, jotta jakeluverkon vahvistusinvestointien rahoitus voidaan varmistaa.

Tarjoamme Sinulle itsenäistä ja haastavaa vastuualuetta kehittyvässä yhtiössämme, jonka tavoitteena on varmistaa kilpailukykyinen hinnoittelu asiakkaillemme myös jatkossa.

Työ- ja asuinympäristösi on lähellä Lapin luontoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
kunnanjohtaja Pentti Keskitalo puh. 0400 694945 tai
sähkötöiden johtaja Kauko Kantola puh. 0400 906479.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 30.1.2012 mennessä osoitteeseen:

Enontekiön Sähkö Oy
Ounastie 165
99400 Enontekiö.

Kuoreen merkintä toimitusjohtaja, hakemuksia ei palauteta.

www.enontekio.fi

Takasin edelliselle sivulle

Sivukartta: