13.02.2015

ENONTEKIÖN KUNTA ON SOLMINUT UUDEN LENTOPALVELUSOPIMUKSEN KEVÄÄLLE FLYBE FINLAND OY:N KANSSA

Enontekiön kunnanhallitus on päättänyt purkaa lentopalvelusopimus Snowbird Airlinesin kanssa. Sopimuksen purkaminen on tapahtunut hyvässä yhteishengessä Snowbirdin itse ilmoitettua vetäytyvänsä kevään lennoista Enontekiölle.
Kunnanhallitus päätti samassa kokouksessa solmia uuden lentopalvelusopimuksen Flybe Finlandin kanssa. Sopimus on voimassa kevätkauden. Lennot alkavat 7.3. ja kevään viimeinen lento lennetään 25.4.
Viikoittain lennetään yksi Helsinki-Enontekiö-Helsinki vuoro lauantaisin. Lento Helsingistä lähtee 9:15 ja paluu Enontekiöltä lähtee 12:00. Flyben lennoilla on myös Finnairin codeshare koodi, mikä mahdollistaa sujuvat yhteydet Finnairin reiteillä maailmalta Enontekiölle.
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Sari Keskitalo on tyytyväinen sopimukseen. ”Olen ilahtunut sopimuksesta ja toivon, että matkailijat löytävät Helsinki-Enontekiö yhteyden.”
Flyben kanssa sopimuksesta neuvotellut Enontekiön Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Marko Mikkola on myös tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen. ”Flybe pystyi vastaamaan erittäin nopeasti ja joustavasti Snowbirdin vetäytymisilmoituksen vuoksi syntyneeseen tilanteeseen. Saimme Flybelta lennon haluamallemme ajanjaksolle, päivälle ja jopa kellonajalle. Lisäksi yhtiö markkinoi reittiä omissa kanavissaan ja saamme sitä kautta laajempaa näkyvyyttä.”

Lisätietoja:

Enontekiön Kehitys Oy
Marko Mikkola
marko.mikkola@enontekio.fi
0400 132 798

Takasin edelliselle sivulle

Sivukartta: