12.05.2014

ENONTEKIÖ HALUAA KIINTEISTÖYHTIÖILLE YHTEISEN TOIMITUSJOHTAJAN

Enontekiön kunnanhallitus päätti antaa sitovana omistajaohjauksena Enontekiön kuntakonsernin tytäryhtiöinä oleville kiinteistöyhtiöille velvoitteen palkata yhtiöille yhteinen toimitusjohtaja. Kunnanhallitus velvoitti yhtiöiden hallitukset aloittamaan välittömästi toimet toimitusjohtajan palkkaamisen mahdollistamiseksi.

Kunnan tytäryhtiöinä olevien kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden hallinto on tähän asti hoidettu toimistopalveluyksikön palveluna. Nykyinen toimistosihteeri, jonka tehtäväkuvaan myös isännöinti on kuulunut, siirtyy Enontekiön Sähkö Oy:n palvelukseen kesäkuun puolivälissä. Keskusteluissa yhtiöistä on esitetty palkattavaksi yhteistä toimitusjohtajaa, joka vastaisi yhtiöiden juoksevasta hallinnosta ja taloudesta sekä kokonaisvaltaisesta toiminnan suunnittelusta.

”Kiinteistöyhtiöiden yhteinen toimitusjohtaja mahdollistaa toimistopalveluyksikön resurssien suuntaamisen paremmin sen ydintoimialueelle ja varmistaa, että kunnan eri kiinteistöyhtiöitä johdetaan samojen periaatteiden mukaisesti. Kunta valmistelee parhaillaan myös viimeisistä kunnan suoraan omistamista asunnoista luopumista ja niiden siirtämistä apporttiluovutuksena yhteen kunnan kiinteistöyhtiöistä”, toteaa Enontekiön kunnanjohtaja Mikko Kärnä.

Lisätietoja:

Mikko Kärnä, P. 040 143 89 41

Takasin edelliselle sivulle

Sivukartta: