07.10.2016

Anna näkemyksesi kunnan ja yhdistysten yhteistyöhön 31.10. mennessä

Kunnassa on valmisteltu kunnan ja yhdistysten yhteistyöstä asiakirja, jonka tarkoituksena on mahdollistaa kunnan ja kolmannen sektorin yhteistyö kuntalaisten hyvinvoinnin ja kunnan elinvoimaisuuden lisäämiseksi. Yhteistyöasiakirjassa on huomioitu yhdistystapaamisissa esille tuotuja asioita. Asiakirjan pääsisältö esiteltiin syyskuun kokoontumisessa ja tuolloin sovittiin, että asiakirja laitetaan kunnan verkkosivuille kommentoitavaksi.

Haluamme, että Enontekiön kunnan ja yhdistysten yhteistyö syvenee ja kehittyy edelleen Met tehemä yhessä –hengessä. Toivomme, että mahdollisimman moni antaa vapaasti palautetta asiakirjan sisältöön. Kommentteja voit antaa 7.-31.10. välisenä aikana.

Yhteistyöasiakirjaa pääset lukemaan täältä.

Voit antaa kommenttisi palautelomakkeella, joka löytyy täältä.  Halutessasi voit toimittaa kommenttisi myös sähköpostilla kirjaamo@enontekio.fi tai tuoda kunnanvirastolle. Lisäksi kommentteja voi tuoda Täyen kuun taithessa –tapahtumassa 28.10. olevaan palautelaatikkoon.

Lisätietoja asiasta antavat kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen, p. 0400 694 945 tai hallintojohtaja Leni Karisaari, p. 040 739 6062.

”Met tehemä yhessä”

Takasin edelliselle sivulle

Sivukartta: