13.04.2016

Kyläkierros jatkuu, Peltovuoma 18.5. klo 17.30 – uusi kunnanjohtaja ottamassa koppia kuntalaisten ajatuksista

Uusi kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen on aloittanut työnsä huhtikuun alussa. Kylätilaisuudet ovat hyvä paikka tavata kunnanjohtaja.

Kylätapaamisen tarkoituksena on evästää kunnanjohtaja toimimaan kunnan ja kuntalaisten parhaaksi.

Kunnanjohtaja toivottaa kaikki kuntalaiset tervetulleeksi keskustelemaan kuntalaisille tärkeistä asioista ihmisten hyvinvoinnin ja Enontekiön elinvoimaisuuden parhaaksi. Kylätilaisuuksissa saatuja tietoja käytetään kunnan kehittämisessä.

Kylätilaisuuksiin ovat tervetulleita kuntalaiset, yrittäjät, vapaa-ajan asukkaat ja kaikki muut kunnan ystävät. Kylätilaisuuksiin osallistuu myös kunnan luottamushenkilöitä ja muita viranhaltijoita.

- Haluan tavata kuntalaisia heti kättelyssä ja kuulla mitä mieltä kunnan asioista ollaan. Tulen kyselemään ihmisiltä mitä he täällä arvostavat, mihin asioihin ollaan tyytyväisiä ja mitä halutaan kehittää. Samalla kerään tietoa uuteen kuntastrategiaan, jolla viitoitetaan Enontekiön tulevaisuutta. Meillä on tunnuslauseena Met tehemä yhessä! joka ei tässäkään ole pelkkä korulause, kertoi uusi kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen.

Kierros pyörähtää käyntiin Kilpisjärveltä

Ensimmäinen kylätilaisuus on Kilpisjärvellä Haltinmaassa tiistaina 19.4. klo 16.00.

Seuraava kylätapaaminen järjestetään Karesuvannon koululla maanantaina 2.5. klo 17.00. Samana päivänä klo 13-17 avataan Karesuvantoon Virtu-piste kuntalaisten käyttöön. Virtu-pisteellä voit käyttää kuvapuhelinpalveluita, internetissä olevia palveluita, tulostaa, kopioida ja skannata asiakirjoja sekä maksaa laskuja viivakoodinlukijalla.

Kolmantena on vuorossa Hetta. Hetan kylätilaisuus järjestetään Tunturi-Lapin luontokeskuksessa tiistaina 3.5. klo 16.00.

Peltovuoman kylätilaisuus on keskiviikkona 18.5. klo 17.30  alkaen Peltovuoman koululla.

Muiden kylien kylätilaisuuksien aikataulut ilmoitetaan myöhemmin Enontekiön Sanomissa, kunnan kotisivuilla ja kunnan Facebook-sivuilla.

Met tehemä yhessä!

Lue lisää

Enontekiön kuntaTervetuloa Enontekiölle - Suomen Käsivarteen

Enontekiö on luonnonkaunis matkailukunta Käsivarressa Norjan ja Ruotsin rajalla. Se on pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi suurin kunta. Kunnan alueella sijaitsee yli 60 % Suomen kaikista tuntureista ja kaikki yli 1000-metriset huiput. Tunnetuimmat niistä ovat Saana ja Halti Kilpisjärvellä. Enontekiö on tunnettu laajoista omaleimaisista erämaa-alueista ja se onkin luontomatkailijoiden suosima käyntikohde.

Perustamisvuosi      1877
Pinta-ala 8464  km²
Väestö 1877

 

 

 

Virtu-palvelupisteTapahtumat

Sivukartta: